TEKSTESHQIP

Kripmjaltezat
Zonjusha
Lyrics
(Feat. Kostandina Tuka)

Sot u zgjova dhe nuk e di
Parfumin qe do te ket
Ajri qe ndjen kur rritesh
nuk je me nje femi...
E rritur ende pra jo ...
Pergjigjjen nuk e di!!!

Pasqyre qe kohen time tundon
E vetmja qe me kupton...
O njerez sot kam ndryshuar
E rritur une jam...me kukulla
Vazhdoj....luaj
Shshsh...!!Askujt mos i thuaj...

Mos kujtoni tekanjoze...Nuk jam!
Nje princ pa emer ne DITAR une e kam!
Ti mami me mua jo kurre mos u merzit...
Heret a vone do vinte kjo dite...

Mos me thoni qe une nuk ju kuptoj
Sot pranveren ndryshe po e shijoj...
Ate qe ndjej nuk mund ta di askush
Vogelushja...sot eshte bere nje ZONJUFSH

Dua sot te them dhe nje fjale
Mendimet qe me pushtojne
I dua ti kem shume prane
E gjitha kjo nuk mjafton
Kohen e ndjej kur kalon
Mengjeset embel mi zgjon

Pasqyre qe kohen time tundon
E vetmja qe me kupton...
O njerez sot kam ndryshuar
E rritur une jam...me kukulla
Vazhdoj....luaj
Shshsh...!!Askujt mos i thuaj

Mos kujtoni tekanjoze...Nuk jam!
Nje princ pa emer ne DITAR une e kam!
Ti mami me mua jo kurre mos u merzit...
Heret a vone do vinte kjo dite...

Mos me thoni qe une nuk ju kuptoj
Sot pranveren ndryshe po e shijoj...
Ate qe ndjej nuk mund ta di askush
Vogelushja...sot eshte bere nje ZONJUFSH

Mos kujtoni tekanjoze...Nuk jam!
Nje princ pa emer ne DITAR une e kam!
Ti mami me mua jo kurre mos u merzit...
Heret a vone do vinte kjo dite...

Mos me thoni qe une nuk ju kuptoj
Sot pranveren ndryshe po e shijoj...
Ate qe ndjej nuk mund ta di askush
Vogelushja...sot eshte bere nje ZONJUFSH