TEKSTESHQIP

Kristo Thano
Me M'vra
Lyrics

Habibi ja ku jam po ti vall mthuaj ku je
habibi ndjenja kam per ti vall mthuaj a ke
hej habibi ja ku jam por ti vall mthuaj ku je
habibi ndjenja kam per ti vall mthuaj a ke

strofa :Zemer kur me shkrun malli me ka maar nissen sir raket 1 ore e me par
jo nuk egziston kola ska orar
kur ti make Nevoj kthehem ne ferrar

e ti luan lojra me mu luan lora
e kam bo London - tirona skur 2 stacione te jen
per me te Taku hipa shum trena per me pa per me tapa kam fjet ne avjona
du ta di a jena a sjena a me mendon ede i oret e vona

refreni : Nuk mbahet dashnia vec me arena a vall po me thua cfr ki mrena a vall po hua a te rreh zémra a po don me m'vra 3x

a po don me m'vra,a po don me m'vra a don me mlendu hala 2x

Habibi ja ku jam po ti vall mthuaj ku je
habibi ndjenja kam per ti vall mthuaj a ke
hej habibi ja ku jam por ti vall mthuaj ku je
habibi ndjenja kam per ti vall mthuaj a ke

strofa 2 zemer ke haru qe dhe un kam mal pr me te pa, me te prek, me ta putt at ball
e me tperqafu si heren e par por ti ke ndryshu e po me sjelle verdall

e ti luan lojra me mu luan lora
e kam bo London - tirona skur 2 stacione te jen
per me te Taku hipa shum trena per me pa per me tapa kam fjet ne avjona
du ta di a jena a sjena a me mendon ede i oret e vona

refreni : Nuk mbahet dashnia vec me arena a vall po me thua cfr ki mrena a vall po hua a te rreh zémra a po don me m'vra 3x

a po don me m'vra,a po don me m'vra a don me mlendu hala 2x

DËRGOI:
INFO
Pritshmëritë ishin të mëdha, ndaj ky krijim muzikor është paraqitur në ekranet tona nga sfera vizuale edhe me një klip muzikor, për të cilin është bashkëpunuar me Frostbite Films. Videoklipi u publikua më 12 Dhjetor 2020. Muzika dhe teksti u përgatit nga vetë artisti.