TEKSTESHQIP

Kristo Thano
Nuk Po E Sheh
Lyrics

A m’ke mendu najher a mke mendu
kam pas per Ty naj vler

Mua nuk me ze gjumi
Më Nuk te shoh as Në endrra
Mua me mungon dhe parfumi që hedh
Parfumi qe hedh

Vec per ty e ndala kohen
Vec per ty e ndala kohen
Vec per ty e ndala boten
Vec per ty e ndala

Dashuri si ne perralla rruget e ndara
po tash ky mbete po tash ku mbete
Mbas teje u kalla i dhash te tana apo nuk po e shesh apo apo nuk po e sheh

Apo apo nuk po e sheh eeeeee
Nuk po e sheh eeeeee
Nuk po e sheh eeeeee
Apo apo nuk po e sheh
Apo apo nuk po e sheh

Apo apo nuk po e sheh eeeeee
Nuk po e sheh eeeeee
Nuk po e sheh eeeeee
Apo apo nuk po e sheh
Apo apo nuk po e sheh


Nuk po mduhet me ke zgjohesh edhe me ke fle Ka me tmungu si vet t hena
Mke Pas then ke ndjenja por tash ku I ke
A kan qen kto ndjenja t’mdhaja

Dashuri si ne perralla rruget e ndara
po tash ky mbete po tash ku mbete
Mbas teje u kalla i dhash te tana apo nuk po e shesh apo apo nuk po e sheh

Apo apo nuk po e sheh eeeeee
Nuk po e sheh eeeeee
Nuk po e sheh eeeeee
Apo apo nuk po e sheh
Apo apo nuk po e sheh

Apo apo nuk po e sheh eeeeee
Nuk po e sheh eeeeee
Nuk po e sheh eeeeee
Apo apo nuk po e sheh
Apo apo nuk po e sheh

DËRGOI:
INFO
Në mënyrë që ta shijojmë edhe më shumë, projekti u paraqit tek publiku me videoklip, video produksioni i të cilit u përgatit nën drejtimin e Oliver Brian Productions. Videoklipi u publikua me datë 9 Prill 2022. Teksti, orkestrimi dhe produksioni në studio u përgatit nga vetë këngëtari.