TEKSTESHQIP

Kujtim Prodani
Si Lule Maji
Lyrics

Kam nje vajze ne rrugen time
rritur jam me te
ka plot gaz e endrra jet e saj
dhe ne rruge me shok e shoqe
fqinjen shoh gjithmone
ndaj gezimin bashk me ta ndaj

Kam nje vajze ne rrugen time
rritur jam me te
ka plot gaz e endrra jet e saj
dhe ne rruge me shok e shoqe
fqinjen shoh gjithmone
ndaj gezimin bashk me ta ndaj

Nje dite une asaj
i thashe se te dua
si nje lule maji
cel ajo per mua
Nje dite une asaj
i thashe se te dua
si nje lule maji
cel ajo per mua

Dhe te dy se bashku ecim
si gjith shok tane
nje rrug plot me endrra krah per krah
ne kete rruge si shok e shoqe
gjithmone do te shkojme
dhe me endrra qe celin perhere

Nje dite une asaj
i thashe se te dua
si nje lule maji
cel ajo per mua
Nje dite une asaj
i thashe se te dua
si nje lule maji
cel ajo per mua

Nje dite une asaj
i thashe se te dua
si nje lule maji
cel ajo per mua
Nje dite une asaj
i thashe se te dua
si nje lule maji
cel ajo per mua

DËRGOI: