TEKSTESHQIP

Labinot Beqiri
Ti Ke Faj
Lyrics

Pse me shumë urrejtje
Fillon çdo fjali
Si atë natë të parë
S'jemi unë dhe ti
Dhe çdokush që do
Zemër le ta di
Le ta marrin vesh
çka kemi unë dhe ti

Jo nuk janë ato netë e para
E lus Zotin që shpejtë të kthehen
Se ma s'mundem të duroj
A s'po t'vjen gjynah çka bana
A nuk t'vjen gjynah çka bana
E lash veten si mos më keq
Vetëm ty të lumturoj
N'dashtë u ndamë se s'pash dashni për mua
Prapë vështirë e kam s'të mbaj në duar 2x
K'shtu s'të kam menduar
Ti s'ishe për mua
Mbetesh e harruar
Ti ke faj 2x

Ajo kohë e gjatë, ajo kohë e gjatë
Shumë çudi pse sot mbeti e pafat
Ishte lot i tharë
Një zemër e vrarë
Vetëm ty të thash
Ylli i qiellit tim

Jo nuk janë ato netë e para
E lus Zotin që shpejtë të kthehen
Se ma s'mundem të duroj
A s'po t'vjen gjynah çka bana
A nuk t'vjen gjynah çka bana
E lash veten si mos më keq
Vetëm ty të lumturoj
N'dashtë u ndamë se s'pash dashni për mua
Prapë vështirë e kam s'të mbaj në duar 2x
K'shtu s'të kam menduar
Ti s'ishe për mua
Mbetesh e harruar
Ti ke faj 2x

DËRGOI: