TEKSTESHQIP

Labinot Rexha
Nje Matur E Kemi
Lyrics

nuk po mundem syt lotet me i ndal qe prej sonte më zdo te jemi bashk 4 vjet shum shpejt kaluan shpejt kalun si një dit dhe që jemi përmalluar ne ket nat e kemi prit
edhe sonte bashk do te jemi një matur ne jet e kemi nese dikush bjen ne dashuri nuk ka gajle se jemi te ri nese dikush bjen ne dashuni nuk ka gajle se jemi te riiiiiiiii

DËRGOI: