TEKSTESHQIP

Landi Roko
Number One
Lyrics
(Feat. Eri Qerimi)

landi roko er qerimi porsi barcelona
me alskerdin i bojm keenges si mes i gonas

po na vjen denis sharkia
porsi kur po pret
kush na ka inatin kshu na paft perjet

er qerimi er qerimi kapedan kapedan
vjen denisi me alskerdin number one number one

landi roko landi roko kapedan kapedan
vjen denisi me alskerdin number one

nomin nomin sot e bojna grupi nuber one
landi eri dhe denisi ndezin nje ballkan x2

er qerimi er qerimi kapedan kapedan
vjen denisi me alskerdin number one number one

landi roko landi roko kapedan kapedan
vjen denisi me alskerdin number one x4

DËRGOI: