TEKSTESHQIP

Lea
Larg Nuk Sheh
Lyrics

Eshte logjike dhe
Shume e mundshme qe
Ftohen ndjenjat ne lidhje

Por nuk kuptova pse
Tradhetine e more
Menjehere si zgjidhje

Ti ske ftyre
Larg nuk sheh
Vetem friken ti e njeh

Njeri i keq
Shaj e pshtyj
Me ty me nuk e shtyj

As ne nje bote tjeter
Nuk do tja uroja
Vetes nje jete me ty

Se nuk ka me asgje
Qe na kthen si ishim
Nga nje shpirt ne u beme dy

Ti ske ftyre
Larg nuk sheh
Vetem friken ti e njeh

Njeri i keq
Shaj e pshtyj
Me ty me nuk e shtyj

Disa vepra sfalen kurre
Vec qe mundesh e je burre
Zemra ime nuk eshte gur

Disa vepra sfalen kurre
Vec qe mundesh e je burre
Zemra ime nuk eshte gur

Ti ske ftyre
Larg nuk sheh
Vetem friken ti e njeh

Njeri i keq
Shaj e pshtyj
Me ty me nuk e shtyj