TEKSTESHQIP

Lendita Selimi
Sot Ose Nesër
Lyrics

S’mund të jetoj nëse buzët e tua nuk i puth nga dy-tri herë
ndoshta s’beson por çdo pesë minuta për Ty malli po më merr
s’mund të jetoj nëse zërin e ëmbël s’ta ndëgjoj çdo ditë çdo natë
ti je i vetmi dhe i vërteti lumja unë që të kam nafakë.

Sot ose nesër do ta them
mjaft kemi pritur shpirti jem
më mirë është me lidhë martesë
se me nejt për faqe t’zezë.

Herën e fundit kur u takuam diçka të premtova unë
tërë dashurinë që në zemër e kemi s’e kem njet me zgjat ma shumë
S’mund të jetoj nëse zërin e ëmbël s’ta ndëgjoj çdo ditë çdo natë
Ti je i vetmi dhe i vërteti lumja unë që të kam nafakë.

Sot ose nesër do ta them
Mjaft kemi pritur shpirti jem
Më mirë është me lidhë martesë
se me nejt për faqe t’zezë.
Ref. X2
Sot ose nesër do ta them
Mjaft kemi pritur shpirti jem
Më mirë është me lidhë martesë
se me nejt për faqe t’zezë.