TEKSTESHQIP

Leonora Poloska
Shpresa E Ardhmërisë
Lyrics

ditet e erta na tmerruan
krismat e tmersheme si rufe
shpresen per jeten tuajj
ndjenjat dhe shpresat su larguan

ti je e vetmja gje qe nuk vyshket e vetmja ender qe nuk tretet
ti je shpresa e ardhmerise
flake e zjar e lirisee

ref:(2x)
nen yjet e qiellit
nen terin e zii
kerkoj rezet e diellit
qe tme kthehet shpresa perseri

ti je e vetmja gje qe nuk vyshket e vetmja ender qe nuk tretet
ti je shpresa e ardhmerise
fjake,zjar e lirisee

ku je o qiell shpres e fort
shpresa e flakte e shpirtit tim
largoj eresiren qe mallkoj
sjelll driten e dashurisee

ref(3x)
nen yjet e qiellit
nen terin e zii
kerkoj rezet e diellit
qe tme kthehet shpresa perseri

DËRGOI: