TEKSTESHQIP

Liliana Kondakçi
Rini E Perjeteshme
Lyrics

Bje mremja e kalter
Mbi toke mbi kujtime
Dhe parane me ndizesh
Ti kohe e rinise
Rinise se perjetshme
Perjetsjme, perjetshme