TEKSTESHQIP

Linda Morina
Aleksandër Vuçuiç Në Srebrenicë
Lyrics

Është nxitur nga vizita e Aleksandër Vuçuiç në Srebrenicë për t’i kushtuar një këngë Kryeministrit të Serbisë. Kështu, Linda Morina e cila vetëm disa ditë më parë i këndoi në vargje edhe kreut të qeverisë shqiptare Edi Rama, ka publikuar në “Youtube” këngën e saj më të fundit për udhëheqësin serb.

Mes vargjeve, Morina përmend: “Ia thyejnë me gurë kryet”, – duke iu referuar këtu incidentit që Vuçiç pati në Srebrenicë kur u qëllua nga boshnjakët të cilët edhe 15 vjet pas masakrës nuk i kanë harruar ende të humburit dhe faktin që sipas tyre Serbia duhet të pranojë se pati gjenocid.