TEKSTESHQIP

Lindi
Më Thuaj Ti Zemer
Lyrics

1x teksti
E kjo jeta është e gjat e po matet me sahat
Na ka ardh momenti t'jemi sa më ngat

1x teksti
Ksaj i thojn dashuri jemi vetem unë dhe ti
Me ta than një fjal që kush se ka ni

2x ref
Më thuaj dashnor unë të vej kunor
Më thuaj ti zemer të them lule borë
Më thuaj ti jet te unë ki me m'bet
Më jep ti një bes e unë do të pres

1x teksti
E kjo jeta është e gjat e po matet me sahat
Na ka ardh momenti t'jemi sa më ngat

1x teksti
Ksaj i thojn dashuri jemi vetem unë dhe ti
Me ta than një fjal që kush se ka ni

2x ref
Më thuaj dashnor unë të vej kunor
Më thuaj ti zemer të them lule borë
Më thuaj ti jet te unë ki me m'bet
Më jep ti një bes e unë do të pres

DËRGOI: