TEKSTESHQIP

Lindita Hakaj
Lule T'bukra Ka Tirona
Lyrics

Lule tbukra ka tirana naj mush rruget plot me erë x2

Moj esmere ku tka lala thuja kanges dhe një herë x2

Mos me rri i deshperum jam e jotja prap te du x2

Rreth e rreth bashqes ju solla per me te pa moj bukuri x2

Ni tuf lule per ty mlodha si kujtim per dashuni x2

Mos me rri i deshperum jam e jotja prap te du x2

DËRGOI: