TEKSTESHQIP

Lindita Theodhori
Neper Ditet Tona
Lyrics

Si qenka kjo jeta, cudi!
Çdo ditë unë të dua me mall te ri.
Dhe vitet po ikin, fluturojnë.
Thinja plot, flokëve iu shtojnë.

Bjen borë mbi mua, mbi ty,
Por prapë ne po qeshim të dy.
Dhe dua unë gishta e tu,
Porsi dikur, flokët t'mi krehësh ashtu.

Vitet, borë e bardhë, le të bjerë mbi ne,
Zemër, ti dashurisë i këndo.
Ditët tona mbushur lumturi,
Brenda tyre unë edhe ti.

DËRGOI: