TEKSTESHQIP

Lindy
Ole Ole
Lyrics

Ref : x2
Oh e oh e n'rreze dillit e thejm fort
oh e oh ska kush na nal dot
oh e oh shkojm n'plazh me ba not
oh e oh me dhipa shum hot

aye aye aye aye
neja n'clab po shkon tu nxe
aye aye aye aye
pare me ekip rri pos tu nje
pot boj be...
se jom real deri n'dhe
nata na zen tu pi marihuna
ti do me dit lekt qysh i bana
qysh pe sho rrehen po ta kana
Dhipat ma t'mir n'qytet i nxana
gjepat i kem plot marihuana
Aye aye gjujna si montana
Clabi o plot dhipa si rihana
Kejt jon de tu pi marihuana
Wooow
tash un qka bana
kryt ta pshteta ty per gjama
ja nise me ik apet t'zana
ti po dridhesh si met ra damlla
ekipen ta shti ty n'ormana
jashtu me dal ma nuk i lana
dhipat mat mir n'qytet i bajna
pos i qim dhe i lajna

Ref : x2
Oh e oh e n'rreze dillit e thejm fort
oh e oh ska kush na nal dot
oh e oh shkojm n'plazh me ba not
oh e oh me dhipa shum hot

Rap : x2
ole ole ole ole
dhipat n'clab kejt jon de
ole ole ole ole
smun m'nal sa zemra m'rre
ti vet e din se kot e ke
tash rolet jan ndryshu
un me ekip n'rep tu lulzu
ti kamarjer apet tu punu
dhipat n'rep si la mu shumu
mu shty me mu ti ski tru
ti vet e din se je hargju
ruju qka fol se kom met gju
piuna n'qdo qytet kam qu
Wooow
ni pun e kam nis
mir qe e din qe ki me dek pej alltis
ni selam apet ty ta kom nis
a pi do 100 kile t'shipnis
t'vin t'paketum pos ki me gris
u ba vija vija kryt e ati g
nij nij tash krizmat e alltis
e bam bira bira ferrarin e ati g