TEKSTESHQIP

Lorenc Hasrama
Kisha Menu
Lyrics
(Feat. Olsi)

Thjesht Kam menu qe s'je mo x2
Dhe pse dje kisha menu
se ti m'don
Dje kisha menu se
ti m'don.

Sot jam 1 hap para teje,
ja kam dal
Premtimet mi ke dhon,
mi ke lon fjal.

Thjesht kisha menu se ti m'don,
dje kisha menu se ti m'don.

Hey,hey
Kalun shum koh
si per ty edhe per mu
Un po rikthehem tek ajo
qe ke harru.
Un jam ai mi,
po,po ai mi.
Qe ti thoje c'ne ky mi,
se s'ka munsi mi.
Po ky arriti shum shpejt
vetem me ty menoja jeten me nis
isha gati me t'dhon per ty
un katin e par t'shpis.
Ti besoje qe dikush moj
mir po pret diku
ti provove, deshtove
kujtimet i kom cancel-u.
Jo mos i le me shku ato
qe t'dun se s'jon perfekt
ai qe t'don ta fal gjith boten
edhe nese nuk ka cent.
Un ne pjes te priret
menova qe ti m'do
tani i them vetes time
ec ec ec se s'du mo

Se dikur na jena pa
sot jo,
Ndrrove mendje shkove lart
s'je mo.

Sot jam 1 hap para saj,saj,saj
Jam 1 hap para saj,saj,saj.

Thjesht kam menu qe s'je mo x2
Dhe pse dje kisha menu
se ti m'don
Dje kisha menu se
ti m'don.

Sot jam 1 hap para teje,
ja kam dal
Premtimet mi ke dhon,
mi ke lon fjal.

Thjesht kisha menu se ti m'don,
dje kisha menu se ti m'don.

Yeah,yeah,yeah
nuk kom nalim,
nenvlersimi jot
faktori i suksesit tim.
A yeah,yeah,yeah
nuk nalem
lumturia jote ishin materialet.
se deshirat,deshirat
ty ti kom lon (ti kom lon).
Sot ca bona,ca bona
dje ti kom thon (ti kom thon).
Jo nuk je mo, nuk je mo
nuk ekziston (s'ekziston).
Ato shoqet si burra tash ca thojn a?

Thjesht kam menu qe s'je mo x2
Dhe pse dje kisha menu
se ti m'don
Dje kisha menu se
ti m'don.

Sot jam 1 hap para teje,
ja kam dal
Premtimet mi ke dhon,
mi ke lon fjal.

Thjesht kisha menu se ti m'don,
dje kisha menu se ti m'don.

Kom ngjy ca fjal se ca
menon ti,
ca menon kur jeton pa,
kam shku shum larg prej
dites kur m'ke lon ti

Se dikur ne jena pa
sot jo,
ndrrove mendje shkove larg
s'je mo.

Sot jam 1 hap para saj,saj,saj
Jam 1 hap para saj,saj,saj.

Thjesht Kam menu qe s'je mo x2
Dhe pse dje kisha menu
se ti m'don
Dje kisha menu se
ti m'don.

Sot jam 1 hap para teje,
kam dal
Premtimet mi ke dhon,
mi ke lon fjal.

Thjesht kisha menu se ti m'don,
dje kisha menu se ti m'don.

DËRGOI: