TEKSTESHQIP

Luan Zhegu
Kenge Çelik Dhe Dashuri
Lyrics
(Feat. Fatbardha Rakipi)

Seç vrapova unë atë ditë tek ti
Shqetesimi s'di pse më pushtoi
Do te shkoja larg, në kantier të ri
çdo të më thoshe e dashur ti?

Por nuk prita gjatë
Gëzimi seç më rritej
fjalën kishe dhënë dhe ti
ëndrrën të dy bashkë
seç e kishim çuar
në atë kantier të ri

REF
Dhe dorën njëri-tjetrit i dhamë
të shkojmë bashkë të dy
atje ku nesër do të rrjedhë
këngë, çelik dhe dashuri

DËRGOI: