TEKSTESHQIP

Lulka Merkulaj
Dora Gaboi
Lyrics

Jo kurre me nuk deshta ne jete une me t'trazu,
padasht at' numer te njohur dora e ka formu.
E di se tash nje tjeter ka ardh ne dhomat tuaja
per ty jam vec nje lunder qe koha i ka kaluar.

ref:Me fal o dashuri, per ne eshte vone e di
vec desha dhe nje here zanin me ta ndi (2 her)

E tash nuk ka me lot,cdo nat' esht' me e veshtire,
vec dora at' numer te njohur padashje e ka thirr.
Nuk kam me asnje shprese,me ty gjithcka mbaroi
vec dora krejt padashur numrin e njohur formoi.

ref:Me fal o dashuri, per ne eshte vone e di
vec desha dhe nje here zanin me ta ndi (2 her)

DËRGOI: