TEKSTESHQIP

Lule Merkuraj
Me Shikon Me Buze Ne Gaz
Lyrics

Më shikon me buzë në gaz
sikur don me fol me mu
Un me ty moj do të flas
oh moj xhan,
nuk po munem me duru.

Rrugës më shkon si hyjri
e fustani oh mir t’ka ra
ç’më pikllun sytë e ty
oh moj xhan
ç’më ke prek n’dashuri.

Flokët m’i ke thur gërshet
si kuror lule dhe ar
askërkujt moj si përket
Oh moj xhan,
nji petrit nji djal beqar.