TEKSTESHQIP

Lynx
Vonë
Lyrics

Për ty çdo gjë lë pas
a do të shkojme diku larg?
Kudo që ty të pëlqen
mjafton thjesht pranë të të kem
Këto fjalë më shkruajte dje
doje të ktheheshim pas atje, ku ti më le
Nese akoma më do
the "beso sot tek unë dhe ti"

Unë për ty do bëja gjithshka
ta kishim dhe një shans
por kohën se kthejmë dot pas
Unë për ty do bëja gjithçka
por s'mundem të bëj asgjë
më vjen keq tani është vonë
Të vështirë e kemi
kurrë më s'do të jemi
S'do mundem të të harroj
Do të dua përgjithmonë
Fytyra jote më çmend
nga kjo botë më largon
INFO
Autorë të muzikës dhe autorë të fjalëve të tekstit janë vetë artistët.