TEKSTESHQIP

Lynx
Nëse Ke Besim
Lyrics

Prit pak, prit pak
me mire neser do te shkoje
Tik tak, tik tak
çdo gje koha sheron
Prit pak, prit pak
jo ti mos u dorezo

Nese ke besim, ke besim,
rrezon edhe malet
Ke besim, ke besim,
kurre s’do te ndalesh
Ke besim, ke besim,
ti mund te ja dalesh

Mos ki frike te gabosh
thuaj vetes: “Une do t’ia dal”
Mos ki frike te enderrosh
ti vlen shume me shume se kaq

Mbaje koken gjithmone larg
por mos shkel kë ke me poshte
Sado lart te shkosh, jemi te gjithe njesoj
INFO
Melodia dhe teksti vjen si krijim nga vetë këngëtarët.