TEKSTESHQIP

Mafia
Rugova
Lyrics

Tani lulja humbi er,humbi shterr
Gjdo gjë e vdekur asgjë me vler
Emrin italik Ibrahim Rugovë

Ni tok e Ilirëv e votun at car
Loti i ngren vajn zemrat Shqiptare
Vajtonte Pelena,Ulqini,Tetova
Po vajton Etiri,Mati e Rugova
Presheva,Mitrovica,Peja e Gjakova
Nga ditët të zeza mbulohet Kosova
Lajm i zi kaloj det e mal
Fuqi e tufanit që nuk ka të ndal
Ditë për historin 21 Janari
Iki nga kjo jet sot një shpirtë Bujari
E terr bota me plot kultur
Ngusht jon kon e tash luten për një burr
Burrat nga bota dhe Ilirija përcjellin yllin nga Dardania
Zemrat e njerzve dot qendrejn për her
Një njeri me respekt,një engjull me vler

Refreni x2

Lajm i zi kaloj det e mal
Fuqi e tufanit që nuk ka të ndal
Ditë për historin 21 Janari
Iki nga kjo jet sot një shpirtë Bujari
Vajtonte Pelena,Ulqini e TeTova
Po vajton Etiri,Mati e Rugova
Gjilani,Mitrovica,Peja e Gjakova
Në ditë të zeza mbulohet Kosova

Ide barbare me iligje të veta
Doje tjet i lir e aj don të shkreta
Kur mizerohet gjith Dardania
Më leht dot shkatrohet gjith Iliria
Që viti ti i behet ati faktik
Për doren trre alja fakti mitik
Për fatin Dardan flet vet Sllaverija
Me perden mitike dhe bohet njerzija
Por të coptohet kjo perdë e ndyt
Duhet për të pastruar gjith boten syt
Zoti dërgoj një misjonar
Që ti shëroj shpirtat Shqiptar
Por ljegjend nuk ka fat qetësi
Edhe pse e sulmoj kancerti në mushkni
Nga jeta injorante ka lën pak nxetësi
Pran Ismajl Qemajlit,Gjergj Kastriotit e ka vendin engjulli i zotit,engjulli i zotit

Refreni x5

Lajm i zi kaloj det e mal
Fuqi e tufanit që nuk ka të ndal
Ditë për historin 21 Janari
Iki nga kjo jet sot një shpirtë Bujari
Vajtonte Pelena,Ulqini e Tetova
Po vajton Etiri,Mati e Rugova
Gjilani,Mitrovica,Peja e Gjakova
Në ditë të zeza mbulohet Kosova
INFO
Ka material edhe për videotekën shqiptare, sepse krijimi muzikor bëhet i disponueshëm tek shikuesit i kompletuar nga ana vizuale edhe me anë të një klipi muzikor, i cili u publikua me datë 9 Nëntor 2006.