TEKSTESHQIP

Majlinda Dada
Zemra E Huaj
Lyrics

Te N'djej prane, dhe pse larg te kam
Te N'djej afer, dhe pse me ty nuk jam
Un Egzistoj se te dua,
E di mire qe ti ke lind per mua,
Se pranoj dote largesin,
Kur jetes time, jetes i jep kuptim,
Jo S'jane njesoj ditet pa ty,
Me te Bukura do t'ishin po tishim 2-y,

Refreni (2X)
Qdo dite e qdo nate per ty po Vuaj,
Jeta ime e veshtire ne kete vende te huaj,
Sa shume te kame dashur, Sa shum t'kam besuar,
Zemra ime Zemer, A kjo Zemra huaj.

Te N'djej pran, dhe pse larg te kam
Te N'djej afer, dhe pse me ty nuk jam
Un Egzistoj se te dua,
E di mire qe ti ke lind per mua,
Se pranoj dote largesin,
Kur jetes time, jetes i jep kuptim,
Jo S'jane njesoj ditet pa ty,
Me te Bukura do t'ishin po tishim 2-y,

Refreni (2X)
Qdo dite e qdo nate per ty po Vuaj,
Jeta ime e veshtire ne kete vende te huaj,
Sa shume te kame dashur, Sa shum t'kam besuar,
Zemra ime Zemer, A kjo Zemra huaj.

DËRGOI:
INFO
Për të na bërë të shijojmë edhe aspektin viziv, ky projekt është finalizuar para një audience më të gjerë i përpunuar shumë bukur me anë të një videoklipi, i cili u përgatit nën drejtimin e MAX Production. Ky videoklip u publikua më 26 Tetor 2012.