TEKSTESHQIP

Malesori
Qaj Per Diten
Lyrics

Kur t'te mbushen syte me lote,
s'do t'i feshije me si dikur,
dhe n'tu mbushet dhoma mall plot,
eja m'gjej tek ajo ure,
tuj qaj per diten qe kurr s'tu bana burr.
Kur t'me pyesin pse shkove ti,
kudo qofsha do t'qaj si femije,
n'te mungofsha nisu ketu,
aty ku m'le do t'me gjesh mu,
tuj qaj per diten qe kurr s'mu bane gru.
ref:Me mijera fjale nuk kane me me ndal,
me mijera dite ty kam me te prit,
me mijera krushqe per ty kane ardhe,
me mijera dite ty kane me te prit...

DËRGOI: