TEKSTESHQIP

Mandi
Matilda
Lyrics

Në dashuri gjithmonë ka humbje dhe fitore
Sa fat që kisha unë me ty
Dhe kush ka humbur ngushëllohet me fallxhore
Cdo nat Matild mendoj per ty

(Ref: x2)
Ty të kam xhan Matilda
Të dua të dua
ta dish se me tjetër stë ndrroj
Kur jam larg teje Zemër
Ti se din sa vuaj
Me tjetër ty stë tradhëtoj

Dy sytë e zi unë do ti puth se janë të mira
Dhe buzët që janë si qershi
Sa po më djeg e dashura..
Kjo dashuria
Dhe po do vdes do të vdes tek ti

(Ref: x2)
Ty të kam xhan Matilda
Të dua të dua
ta dish se me tjetër stë ndrroj
Kur jam larg teje Zemër
Ti se din sa vuaj
Me tjetër ty stë tradhëtoj

(Ref: x2)
Ty të kam xhan Matilda
Të dua të dua
ta dish se me tjetër stë ndrroj
Kur jam larg teje Zemër
Ti se din sa vuaj
Me tjetër ty stë tradhëtoj

DËRGOI: