TEKSTESHQIP

Mariglen Hazizaj & Dea Hysenaj
Për Ty Dashuri
Lyrics

Për Shen valentinin oo
Gjith malin e brodha
E qe te gjeja lulet
Tyja ti dhuroja
Mali ishte i ftohte
i zbardhur nga bora
Po per dashurine,
nuk pyesja nga ftoma

Per zemren qe dua mimozat
i mblodha
Te fresketa te njoma shpirtin
ta sherova
Per zemren qe dua mimozat
i mblodha
Te fresketa te njoma shpirtin
ta sherova

Brodha neper pyllë
ne çdo rreze kerkova
Zemra thosh do gjejë
dhe prap nuk u lodha
U ngjita ne maje
Gjer atje une shkova
Per dashurin time
me bekoj kurora

Per zemren qe dua mimozat
i mblodha
Te fresketa te njoma shpirtin
ta sherova
Per zemren qe dua mimozat
i mblodha
Te fresketa te njoma shpirtin
ta sherova

Per ty dashurii
Lulet une i mblodha
Plot ndjenja dhe shpirt
E ne gjunje ti dhurova
Per ty dashurii
Lulet une i mblodha
Plot ndjenja dhe shpirt
E ne gjunje ti dhurova

Per zemren qe dua mimozat
i mblodha
Te fresketa te njoma shpirtin
ta sherova
Per zemren qe dua mimozat
i mblodha
Te fresketa te njoma shpirtin
ta sherova

DËRGOI: