TEKSTESHQIP
Marigona
Me Plase
Flag ShqipShqip
Të flas, e shoh që nuk e dëgjon
Asnjë fjalë që unë them
Dhe nuk e zgjas
Dhëmbët i shtrëngoj dhe përmbahem
Por brenda më dhemb

prej kur t'njoh n'sy ta pash
mashtrimin
e till ishe gjithmon tani e shoh
po i vie fundi peralles ton eshte von

ref:
Më plase krejt
Kurrë dy fjalë s'i flet njejtë
Pse s'di të tregosh drejt
Nuk ke nevojë me m'rrejt
Nuk e kuptoj
Pse e ndjen këtë nevojë
Tregom a do mbarojë
Kjo e mallkuar lojë

Shumë gjatë jam bëre i marre pranë teje
Me shpresë se do ndryshosh
Kjo punë e pat'
Vazhdo rrugën tënde dhe provo
Tjetrin ta mashtrosh

Ndoshta shumë shpejt
Mua më harron dhe
Troket në tjetër derë
Do dëgjosh njejtë
Fjalët që t'i kam thënë dimër e verë
Shumë here

ref:
Më plase krejt
Kurrë dy fjalë s'i flet njejtë
Pse s'di të tregosh drejt
Nuk ke nevojë me m'rrejt
Nuk e kuptoj
Pse e ndjen këtë nevojë
Tregom a do mbarojë
You Got Me Fed Up
Flag AnglishtAnglisht
I speak to you, I see that you don't listen
Not a word I say
And I don't prolong it
I grit my teeth and hold back
But inside I hurt

since when I saw you in my eyes
fraud
you were always like that, now I see it
it's ending our story, it's late

ref:
You got me fed up
No two words are the same
Why don't you know how to tell the truth?
You don't need me straight
I don't understand
Why do you feel this need?
Tell me if it will end
This damn game

I've been obsessed with you for too long
I hope you will change
This work has
Go on your way and try
Deceive the other

Maybe very soon
He forgets me too
There is a knock on the other door
You will hear the same
The words I told you winter and summer
Many times

ref:
You got me fed up
No two words are the same
Why don't you know how to tell the truth?
You don't need me straight
I don't understand
Why do you feel this need?
Tell me if it will end