TEKSTESHQIP

Marjol Rrapaj
Nuk Jemi Kriminele
Lyrics

Ti që i quan shqipëtarët kriminel a e di ti prejardhjen tende se nga vjen se ne e dim që jemi bijët e skenderbeut ai hero ju shoetoi ju dhe mëmëdheun


Ti që i quan shqipëtarët kriminel a e di ti prejardhjen tënde se nga vjen se ne e dim që jemi bijët e skenderbeut ai hero ju shpetoi ju dhe memedheun


Ti europ ti je fajtore ti na preve ti na vrave ti kufijt na i coptove un jam shqipëri e madhe


Ti europ ti je fajtore kthema borxhin cdo kufi un jam shqipëri e madhe kete e gjith bota e di

(×2)
A e di ti cfar ngjyre ka flamuri im ai ka ngjyrë të kuqe-zjarrtë të gjakut tim ka dhe shqiponjën të qëndisur si mburoj ndaj bëj kujdes kur shqipërin ti zë në goj


Ti europ ti je fajtore ti na preve ti na vrave ti kufijt na i coptove un jam shqipëri e madhe


Ti europ ti je fajtore kthema borxhin cdo kufi un jam shqipëri e madhe këte e gjith bota e di

Ti europ ti je fajtore ti na preve ti na vrave ti kufijt na i coptove un jam shqipëri e madhe

Ti europ ti je fajtore kthema borxhin cdo kufi un jam shqipëri e madhe këte e gjith bota e di

DËRGOI: