TEKSTESHQIP

Marko
4 0 3
Lyrics

Valet e Joint
Si endrrat blu
Me hodhen,me hodhen, me hodhen
Me hodhen ketu
Atje ku naten
Nuk mbyllem syte
E mollen,mollen,mollen kafshuam te dy.

Dallges qe na morri
Si iki dot
Edhe ti mbase,edhe ti mbase.

(Ref) 2 here
403,403,403
403,403,403
403,403,403
Ishte dhoma Ku mu dhe. Atje u bere grua,
Atje me doje vetem mua,
Te dy te humbur pa radar
S'na duhej me as toke as faj

Era e Jonit
Sonte me cmend
E dua,e dua, e dua si parfumin tend
Lagur nga deti
Ne krahet e mi
Te dua, dua, dua ketu tani

Dallges qe na mori
Si iki dot
Edhe ti mbase, edhe ti mbase

(Ref)3 here
403,403,403
403,403,403
403,403,403
Ishte dhoma Ku mu dhe. Atje u bere grua,
Atje me doje vetem mua,
Te dy te humbur pa radar
S'na duhej me as toke as faj

403 ishte dhoma Ku mu dhe
403,403,403
Ishte dhoma ku mu dhe
Mu dhe.

DËRGOI: