TEKSTESHQIP

Marsel & B2N
Kqyrni Shoqe
Lyrics

Kqyrni shoqe
Ca ka rritur nana i e o
Kqyrni shoqe
Ca ka rritur nana o

E ka rrit nana, e ka ba miss
Bukur fustanat ja ka qendis
Ja kam pa tana, foto m'ka nis
Mos em bo lojna, do te grabis

Mami, mami, mami
Hajde ktu ke papi
Ami, ami, ami
Pa leje ti kapi
2x

Kqyrni shoqe
Ca ka rritur nana i e o
Kqyrni shoqe
Ca ka rritur nana o

E ka belin
O per dy kollana i e o
E ka belin
O per dy kollana o

E ka rrit nana
E ka ba rrush
Me tupana do ti coj krushq
Je e jemja, nuk na ndan kush
Me dashni zemren une ta mbush

Mami, mami, mami
Hajde ktu ke papi
Ami, ami, ami
Pa leje ti kapi

Mami, mami, mami
Hajde ktu ke papi
Ami, ami, ami
Ami, ami, ami, ami

Kqyrni shoqe
Ca ka rritur nana i e o
Kqyrni shoqe
Ca ka rritur nana o

E ka belin
O per dy kollana i e o
E ka belin
O per dy kollana o

Me paso adelante
Elegante
Zemer mos em bon interesante
Je shum figurante
Pak picante
Per ty kam unaz me diamante
2x

Kqyrni shoqe
Ca ka rritur nana i e o
Kqyrni shoqe
Ca ka rritur nana o

DËRGOI:
INFO
Ky produkt muzikor prezantohet tek artdhashësit i ilustruar nga ana vizuale me një klip muzikor, për video produksionin e të cilit u bashkëpunua me Andrea Cuberli, Don Enio & Javarec. Ky videoklip u publikua më 16 Korrik 2021. Vijën melodike dhe tekstin e kreu B2N.