TEKSTESHQIP

Marsela Margariti
Çobani
Lyrics

Unë ngrita qe vij sahba
dhe mora rrugën e malit
do vete për mysafiri
më ftoi i zotë i stallit 2×

Ref.
Gjit u moj a ne tek unë
mos të korab të vunë
pritë tek ma gjet si kur vijni
plastaj burrin labërie 2×

Rruga ti de si tër buzës
shkoj a nga dal dhe këndoja
unë ngjita malit për pjetë
zërit çobani degjoja 2×

Ref.
Gjit u moj a ne tek unë
mos të korab të vunë
pritë tek ma gjet si kur vijni
plastaj burrin labërie 2×

Këngat seç të paska hije
lulet mbi tan vitë shamie
xhan tek leta përmbi gurë
merja ti si tak te junë 2×

Ref.
Gjit u moj a ne tek unë
mos të korab të vunë
pritë tek ma gjet si kur vijni
plastaj burrin labërie 2×

malë i mbushur trëndelinë
manushaqes bukuroshes
dallëndyshe vet me dinë
bilbilat qoshe më qoshe 2×

Ref.
Gjit u moj a ne tek unë
mos të korab të vunë
pritë tek ma gjet si kur vijni
plastaj burrin labërie 2×

DËRGOI: