TEKSTESHQIP

Mateus Frroku
Tjetër
Lyrics

Se un ty dhe syt` t`i kom dasht
Ishe më e bukura në botë
Se un` ty dhe frymën t`kom dasht
Po për ty asgjë nuk mjaftoj

A e ke menu se ç`a është dhimbje
Kur me sy un` të kam par`
A e ke menu se ç`a është dhimbje
Ti me tjetër mu m’ke vra
T`kam dhën` veten n`dor
Shpirtin n`dor
Zemrën n`dor

E ndryshova botën për ty
Nuk e di më ç`a prisje nga un`
Ti pranoje mos e moho
Vetëm ti s`ke goj` me m`fol

Sa kan` ndryshu kohët që kur jemi nda