TEKSTESHQIP

MatoLale
Lucky
Lyrics

Asgje s’ka me funksionu nalt
Deri diten qe t’vdes
Asgje s’ka me funksionu nalt
Deri diten qe t’vdes
Asgje s’ka me funksionu nalt
Deri diten qe t’vdes
Deri diten qe t’vdes
Deri diten qe t’vdes
Asgje s’ka me funksionu nalt
Deri diten qe t’vdes
Deri diten qe t’vdes
Deri diten qe t’vdes
It’s Mato Lale
Ti ma din emrin nale
Mos e nxirr frymen maje
Edhe pak fare
Maje
Kam bo shperthime
Plase
Kom marr aksese
Qasje
Champion boy
Po n’lagje
Ajde me afer
Naqe
Cuz you been hustle
In Law Low
Gocat me t’mira
Rreth e qarko
Shampanja celet
Wi-Wo
Nese don me then dicka
Nuk ke koh
Fo-Fo Fort ekipa
Sikur n’La Liga
Tu punu naten
Per mu Aferdita
Suksesi erdhe
Kur nuk e prita
Se dhash un zemren
Dhe shpirtin se shita
Asgje s’ka me funksionu nalt
Deri diten qe t’vdes
Deri diten qe t’vdes
Deri diten qe t’vdes
Asgje s’ka me funksionu nalt
Deri diten qe t’vdes
Deri diten qe t’vdes
Deri diten qe t’vdes
Sikur Lucky,Lucky,Lucky,Lucky,Lucky
Lucky Lucianooooooooo
Sikur Lucky,Lucky,Lucky,Lucky,Lucky
Lucky Lucianooooooooo
Sikur Lucky Luciano
Rrobat jan t’reja n’pako
Life is good firmato
Nje dhe i vetmi babo
Kape edhe ket mo Ando
Zanin po ma ngjon kado
I vecant avokado
Per mu fol avokato
Se nuk foli un vet
Jet e shpejt raket
Gjonat vijn kur si pret
Bohet det qamet
Po kerkon intimitet
Do me ik nga kjo jet
O Zemer
Ti ke me vdek si
Legjend
Un me femrat magnet
Faktet n’kaset
E kryj misionin
Kur t’boj lekt
Kartopecet
Ndersa per kapacitet
Kom gjanat qe flasin vet
Reper n’lagje
Qe e dojn
Qamet
Asgje s’ka me funksionu nalt
Deri diten qe t’vdes
Deri diten qe t’vdes
Deri diten qe t’vdes
Asgje s’ka me funksionu nalt
Deri diten qe t’vdes
Deri diten qe t’vdes
Deri diten qe t’vdes
Sikur Lucky,Lucky,Lucky,Lucky,Lucky
Lucky Lucianooooooooo
Sikur Lucky,Lucky,Lucky,Lucky,Lucky
Lucky Lucianoooooooo
Sikur Lucky,Lucky,Lucky,Lucky,Lucky
Lucky Lucianooooooooo
Sikur Lucky,Lucky,Lucky,Lucky,Lucky
Lucky Lucianooooooooo

DËRGOI:
INFO
Në mënyrë që impakti të jetë sa më i natyrshëm, ky materiali muzikor erdhi i finalizuar tek ne i punuar me videoklip muzikor, produksionin e të cilit e përgatiti ND Film Pro. Videoklipi u publikua më 28 Gusht 2020. Producenti audio i këngës është Elgit Doda.