TEKSTESHQIP

Memi
A Thu Ka Pranver Per Mua
Lyrics

a ka drit por mu ne ket jet te mendoj a ka zemer qe me don mu qe egzistoj a ka njeri qe sherohet me lot a ka thu ka pranver por mu sikur dhe por ty
dote qohem dote sherohen nese vjen porseri

a harrohet aj dit kur jem taku a kujtohet shpirt kur je largu a a pajtohet zemer shkreti me harru a thu ka pranver por mu sikur dhe por ty dote qohet dote sherohem nese kthehesh porseri

a thu ka pranver por mu sikur dhe por ty dotet qohet dote sherohem nese vjen porseri

DËRGOI: