TEKSTESHQIP

Memi
N'syt E Tu Jam Dashuru
Lyrics

x2
Me ty vajzë jam dashuru
simaptike je për mu
x2
sytë e tua sikur dritë
natën mua ma bëjnë ditë

refx2
N'sytë e tu jam dashuru
gjithmon i kam adhuru
x2
sa herë natën i ëndërroj
dhe nga zemra si largoj

x2
Hajde vajzë mos më mundo
falmi sytë e më gëzo
x2
shumë i lumtur dua t'jam
sytë e tua ti kem pranë

DËRGOI: