TEKSTESHQIP

Menduh Allajbeg
Nanes
Lyrics

Për dhimbjen ma tvogel
Emrin ta kam thirr
Asnjëherë nuk deshta
Me t'than lamtumirë

Nanë, nanë, oj nanë

Me lot në sy më përcolle
Në rrugët e jetës
Për mu një cop zemre
e ndave prej vetës

Nanë, nanë, oj nanë

Ah sa netë, kanë kalu
Ti si mbylle syt për mu
Askush në botë si ti s'duhet
Çka ndjenjë zemra, me fjalë s'thuhet

Zoti t'bani dritë
për qiellin dhe tokën
Një ofshamë e jotja
Mbrapshtë e kthen e krejt botën

Nanë, nanë, oj nanë

Në këtë jetë kalimtare
Gjithçka ndryshohet
Dashuria jote
S'humbet as s'fitohet

Nanë, nanë, oj nanë

Ah sa netë, kanë kalu
Ti si mbylle syt për mu
Askush në botë si ti s'duhet
Çka ndjenjë zemra, me fjalë s'thuhet

Ti nga të gjitha krijesat
Je më i bukuri emër
Ti s'më do me fjalë
Ti m'do veq me zemër

Nanë, nanë, oj nanë

Edhe kur s'të kam
Unë jetoj me ty
Ty askush në këtë jetë
Borxhin s'ta ka kthy

Nanë, Nanë, oj nanë

Ah sa netë, kanë kalu
Ti si mbylle syt për mu
Askush në botë si ti s'duhet
Çka ndjenjë zemra, me fjalë s'thuhet(2 herë)