TEKSTESHQIP

Mentor Kurtishi
E Pa Bes
Lyrics

Do të shkoj me një vend
Se dashnorja m'ka lanë vet
Eshtë martu me tjetër kan
Dhe për mu ma s`mendon

Do të shkoj me një ven
Se dashnorja m'ka lanë vet
Eshtë martu me tjetër kan
Dhe per mu ma s`mendonn..

ref:
E pa besë, E pa besë, E pa besë

E pa besë, E pa Besë
Une për ty tash po vdes
Smundje t'madhe e kam fitu
S`mundem kurrë me sheruu(2X)

N`vetmi jam në një dhom
Vetëm gota po m`shoqëron
Nuk dij kujt për mej tregu
Se dashnorja m`është larguu..

N`vetmi jam në një dhom
Vetëm gota po m'shoqëron
Nuk kujt për mej tregu
Se dashnorja m`ka tradhtuu...

ref:
E pa besë, E pa besë, E pa besë

E pa beeesë, E pa Beeesë
Une për ty tash do t`vdesë
Smundje t'madhe e kam fitu
S`mundem kurrë me u sheru

E pa besë, E pa Besë
Une për ty tash do t`vdesë
Smundje t'madhe e kam fitu
S`mundem kurrë me t`larguu..

DËRGOI: