TEKSTESHQIP

Mentor Kurtishi
Azilant Azilant
Lyrics

Bjen tupani moj nanë
Bjen tupani
Mali po ushtone
A s`pe din moj nanë
Se n`gurbet po shkoj
Azil jetën une do ta çoj..

Ref.:
Azilant, Azilaaant une jam vet
Jam pa nanë unë dhe ne dhë te shkreet
Jam pa nanë un n`dhenadhe të shkret

Bjen Tupani moj nana ime
Mali po ushton
A s`pe din moj nanë e dashur
Azil unë po shkoj

A s`pe din oj nanë e dashur
Azil unë po shkoj

Ref.:
Azilant jam, Azilant jam
Nanë e babë nuk kam un
Nëse ke diqka me m'thanun
Ni fjal me ma lanë

Me ni rrug në Zvicër - Gjermani
Dhe n`Holland - Suedi
Me erdh mu një Lajm shumë i zi
Nëna n`dhe të ka hy...

Më erdh lajm mu shumë i zi
Nëna n`dhe ty t`ka hy..

Ref.:
Azilant jam ashtu shitem
Se dheun, un do ta blej unë
Stë la ty me vdekur kurrë unë
Se jam rrit jetim
Aaaaman
Azilant unë ma nuk rri ma
Kur kot as të tregoj...

DËRGOI: