TEKSTESHQIP

Mentor Kurtishi
Kam Dy Duar Dhe Një Shpirt
Lyrics

Dashuria t`ish mëkat
Asnjëherë s`kisha dashuru
Qfar më bëre moj e dashur
Jetën time unë tash që se du

Qfar më bëre moj e dashur
Jetën time unë tash që se du

Ref:
Kam një zemër dhe dy duar
Gjithë fuqin do ta harrgjoj
Vetëm kthehu moj e dashur
Nuk ka gjë për ty unë që se boj (2x)

Thuaj zemër qka të duash
Robi yt unë bëhem përgjithmonë
Premi venët derdhma gjakun
Edhe kjo aspak nuk më pengon

Premi venët derdhma gjakun
Dhe kjo aspak nuk m`pengon

Ref:
Kam një zemër dhe dy duar
Gjithë fuqin do ta harrgjoj
Vetëm kthehu moj e dashur
Nuk ka gjë për ty unë që se boj (3x)

DËRGOI: