TEKSTESHQIP
Mergim Mjeku Ft. Shpat Kasapi
Befasisht
Flag ShqipShqip
Ajo me morri zemren tash,
per cudi nje fjale sja thash
se di cka ndodhi
nuk e di,nuk e di

Ndoshta syte e saj plot zjarre
edhe fjalet i kan marre
ti ske faj,ti ske faj
jo ske faj

Refreni
Befasisht vendim tshpejt
ajo dhe me kushtoj
Rastesisht ndodhi krejt
nuk di si te tregoj
nuk e di si te tregoj
nuk i thash se e dashuroj

Refreni
Befasisht vendim tshpejt
ajo dhe me kushtoj
Rastesisht ndodhi krejt
nuk di si te tregoj
nuk e di si te tregoj
nuk i thash se e dashuroj

Per mua eshte hera e pare ne jet
Para dikujt pa fjal kam mbet
se di cka ndodhi nuk e di
nuk e di,nuk e di

Me thuaj ti vetem nje fjal
Eshte dashuri shikim te pare
ti ske faj,jo jo ti ske faj

Refreni
Befasisht vendim tshpejt
ajo dhe me kushtoj
Rastesisht ndodhi krejt
nuk di si te tregoj
nuk e di si te tregoj
nuk i thash se e dashuroj

Refreni
Befasisht vendim tshpejt
ajo dhe me kushtoj
Rastesisht ndodhi krejt
nuk di si te tregoj
nuk e di si te tregoj
nuk i thash se e dashuroj

Refreni i fundit
Befasisht vendim tshpejt
ajo dhe me kushtoj
Rastesisht ndodhi krejt
nuk di si te tregoj
nuk e di si te tregoj
nuk i thash se e dashuroj

Befasisht vendim tshpejt
ajo dhe me kushtoj
Rastesisht ndodhi krejt
nuk di si te tregoj
nuk e di si te tregoj
nuk i thash se e dashuroj
Surprisingly
Flag AnglishtAnglisht
Now she took my heart
surprisingly I said a word
I don't know what happened,
I don't know, I don't know

Maybe her eyes are full of flames,
and the words I've heard
it's not your fault, it's not your fault,
no, it's not your fault

Chorus
A surprisingly fast decision -
she's made it and it has a price for me
Everything happened accidentally
I don't know how to show you
I don't know how to show you,
I didn't said that I fancy it

Chorus
A surprisingly fast decision -
she's made it and it has a price for me
Everything happened accidentally
I don't know how to show you
I don't know how to show you,
I didn't said that I fancy it

For me it was a first time in life
before I was lost for words
I don't know what happened, I don't know,
I don't know it, I don't know it

Tell me only a word
it's love at a first sight
it's not your fault, no, no it's not your fault,
no, it's not your fault

Chorus
A surprisingly fast decision -
she's made it and it has a price for me
Everything happened accidentally
I don't know how to show you
I don't know how to show you,
I didn't said that I fancy it

A surprisingly fast decision -
she's made it and it has a price for me
Everything happened accidentally
I don't know how to show you
I don't know how to show you,
I didn't said that I fancy it

Chorus
A surprisingly fast decision -
she's made it and it has a price for me
Everything happened accidentally
I don't know how to show you
I don't know how to show you,
I didn't said that I fancy it

Chorus
A surprisingly fast decision -
she's made it and it has a price for me
Everything happened accidentally
I don't know how to show you
I don't know how to show you,
I didn't said that I fancy it