TEKSTESHQIP

Merita Burrniku
Mbulesa
Lyrics

Se bukuria jo aspak
Nuk paska vler
Mbulesa per ty
Esht moral dhe nder

Mbulesa esht farz oj moter
Ti mua me ndegjo
Mbulohu oj moter
Veten respekto

Te mbulohesh moter
Zoti tka urdheru
Andaj ti Allahun
Sbon me kundershtu

Mbulesa esht farz
Esht obligim
Ajo esht moral
Ajo esht shpetim

Se bukuria jo aspak
Nuk paska vler
Mbulesa per ty
Esht moral dhe nder

Mos ndegjo ti boten
Qka flasin per ty
Se ata jan te verber
Por kan edhe sy

Bota tyra esht
Vetem shkaterrim
Ata te Allahu nuk do ken shpetim

Mbulogu oj moter
Njerzit mos ndegjo
Largohu nga sherri
E veten shpeto

Se bukuria jo aspak
Nuk paska vler
Mbulesa per ty
Esht moral dhe nder

DËRGOI:
Rryma muzikore:
Ilahi
Renditja:
Top 200