TEKSTESHQIP

Merita Halili
Mehalla E Daut Beut
Lyrics

O se kam dy ore oj
Qe po te pres ke porta
Se ik mre çuno
Se na shofin bota

Se shofin bota
O dhe mehalla
Se ne te dy o mre çuno
Na ka zan sevdaja

Se te kam dasht
O dhe te due
Jeten pa ty moj
Une nuk e due x2

O ku t'ka lala
Moj bojesmere
Na hongre kryt oj
Me potere

E ku t'ka lala
Moj shtat zambake
E ma pin qumshtin
O me bardake x2

Dade moj da dadja ime
Ç'me ke rrit o jetime
Dade moj da dadja ime
O pse me le o jetime

Ike shkove
Per mu non nuk mendove x2

O me ke lan o jetime
Me ke rrit me mundime
Da da dadja ime vaaj

...

Me ke lan o jetime
Me ke rrit me mundime
Da da dadja ime vaaj

DËRGOI: