TEKSTESHQIP

Merita Halili
Tirana
Lyrics

Sa më merr malli për ty
Pa ty është dita njëqind vjet
Atje kam lindur dhe jam rritë
Dhe do të vdes x2

O sa shumë të du x2

Jo jo jo jo jo jo jo jo
kurr s't'harroj
Ditë e nat për ty këndoj
O sa shumë ti më mungon
O Tirana jonë x2

Sa herë që vijë unë në Tiranë
Një ditë e javës është një orë
S'ka vend më të bukur në këtë botë
O moj Tiranë x2

O sa shumë të du x2

Jo jo jo jo jo jo jo jo
kurr s't'harroj
Ditë e nat për ty këndoj
O sa shumë ti më mungon
O Tirana jonë x2

Jo jo jo jo jo jo jo jo
kurr s't'harroj
Ditë e nat për ty këndoj
O sa shumë ti më mungon
O Tirana jonë x2

DËRGOI: