TEKSTESHQIP

Mihallaq Andrea
Mundohem Te Te Harroj
Lyrics

Mihallaq andrea
Mundohem te t'harroj

mundohem te harroj
po e kam shume te veshtire
se me del perpara ti
dhe pastaj humbet ne erresire

mundohem te harroj
po e kam shume te veshtire
se me del perpara ti
dhe pastaj humbet ne erresire

harroje harroje harroje
se ke pasur kujtim nje trendafil
harroje harroje edhe shkele
se keshtu do te ndjesh ti pak gezim

mundohem te harroj
po e kam shume te veshtire
se me del perpara ti
dhe pastaj humbet ne erresire

mundohem te harroj
po e kam shume te veshtire
se me del perpara ti
dhe pastaj humbet ne erresire

harroje harroje harroje
se ke pasur kujtim nje trendafil
harroje harroje edhe shkele
se keshtu do te ndjesh ti pak gezim

harroje harroje harroje
se ke pasur kujtim nje trendafil
harroje harroje edhe shkele
se keshtu do te ndjesh ti pak gezim