TEKSTESHQIP

Mihallaq Andrea
Birra Korça
Lyrics

Cdo dite ngjitemi shoke
Lart ne birra korca
Mes pemve tavolina
Me birre kristaj te ftohte

Dhe gotka vjen e embej
Mjalt ne goj kullon
Mes pemve tavolinat
Mes tyre ne kendojme

REF:
Jo jo ne bote ska
Si birra korca jone
Eja e dashur eja
Me mua ta shijojme

Cdo dite ngjitemi shoke
Lart ne birra korca
Mes pemve tavolina
Me birre kristaj te ftohte

Dhe gotka vjen e embel
Mjalt ne goj kullon
Mes pemve tavolinat
Mes tyre ne kendojme
Jo Jo ne ……..
Na na na na na

DËRGOI: