TEKSTESHQIP

Mimoza Mustafa
Bora E Pare
Lyrics

Ca dite te lumtura hua
pak zjarr qe dashurija ka
jetes ia mora si kredi
dhe ti me ishe e vetmja pasuri.

Ca muaj te lumtur ne nje vjet
nje dashuri e para ne jete
mendova jan dhurat
me lot kam qar
kur puthjet na i ftohu
bota e pare.

Reffreni:
Se une per ty do mbes
veq nje press biografi
e ti do mbetesh gjuetar
vera eshte e leht
por dimri than
nje dashuri u ngri
me bore te pare
dhe une per ty do kaloj
si lajmi ne dritar
ti do mbetesh gjuetar
qetesin ma ktheve su ktheve ti
nje dashuri u ngri
shpresa i mbloj bore e pare.

Ca dite te lumtura hua
pak zjarr qe dashurija ka
jetes ia mora si kredi
dhe ti me ishe e vetmja pasuri.

Asgje nuk dita te kursej
te dhash qdo gje qe te pelqej
une me nuk kam
as dite
as nate
te mire
e jeta qon fatura pa meshir.

Reffreni:
Se une per ty do mbes
veq nje press biografi
e ti do mbetesh gjuetar
vera eshte e leht
por dimri than
nje dashuri u ngri
me bore te pare
dhe une per ty do kaloj
si lajmi ne dritar
ti do mbetesh gjuetar
qetesin ma ktheve su ktheve ti
nje dashuri u ngri
shpresa i mbloj bore e pare.

Se une per ty do mbes
veq nje press biografi
e ti do mbetesh gjuetar
vera eshte e leht
por dimri than
nje dashuri u ngri
me bore te pare
dhe une per ty do kaloj
si lajmi ne dritar
ti do mbetesh gjuetar
qetesin ma ktheve su ktheve ti
nje dashuri u ngri
shpresa i mbloj bore e pare.

DËRGOI: