TEKSTESHQIP

Mimoza Paraveli
Debora Zbardhi Malet
Lyrics

Dëbora zbardhi maletë
Dhe fushën tatëpjetë.
Se njerëzia më spo dalin dot
Se rruga është e shkretë.

Të thashë moj syzezë
Se më s’këndon bilbili.
Se fletët zunë po bienë
Dhe po afrohet dimri.

Të thashë moj syzezë
Që të mos dashurohemi.
Dashuria është e ëmbëlë,
Po do t'na hidhërojë.

DËRGOI: