TEKSTESHQIP

Minatori
A Thua Enderr Ishe Ti
Lyrics

Ne mendjen time
shpaloj kujtimet nje nga nje
dhe ne njeren nga to
e gjej tregimin une per ty
a thua ku je ti? a thua enderr ishe ti?

hej, me mundon kujtimi per ty
netet pa ty me jan te gjata dhe pa fund
i ngjaj udhetarit qe hec dhe s´mrrin askund
a thua ku je ti? a thua enderr ishe ti?

hej, me mundon kujtimi per ty
me mundon ky kujtim kur me bie ndermend
se ishe ti ne shpirtin tim
ky kujtim me mundon kur me bie ndermend
se te kaluares i takon
me mundon ky kujtim kur me bie ndermend
se ishe ti ne shpirtin tim
ky kujtim me mundon kur me bie ndermend
se te kaluares i takon

netet pa ty me jan te gjata dhe pa fund
i ngjaj udhetarit qe hec dhe s'mrrin askund
a thua ku je ti? a thua enderr ishe ti?

hej me mundon kujtimi per ty
me mundon ky kujtim kur me bie ndermend
se ishe ti ne shpirtin tim
ky kujtim me mundon kur me bie ndermend
se te kaluares i takon
me mundon ky kujtim kur me bie ndermend
se ishe ti ne shpirtin tim
ky kujtim me mundon kur me bie ndermend
se te kaluares i takon

hej, me mundon kujtimi per ty