TEKSTESHQIP

Minatori
Rruga E Gjatë
Lyrics

Jeta është gënjeshtër,
më beso..
Natyrë e dehur,
në sytë e tu..

S'din se ç'je,
në krahërorin tim..

dashuria vjen,
dashuria shkon,
dhe mbesin unë dhe ti..

rruga është e gjatë,
e jeta e shkurtë.
në krahë të engjullit,
fluturo...

asgjë mos fol,
shpirti im..

dashuria vjen,
dashuria shkon,
dhe mbesim unë dhe ti..

heeeej...
a më dëgjon..
vitet që vijnë
vitet që shkojnë..

heeeej...
a më beson,

dashuria vjen,
dashuria shkon,
dhe mbesim unë dhe ti...

dashuria vjen,
dashuria shkon,
dhe mbesim unë dhe ti...

heeeej...
a më dëgjon..
vitet që vijnë
vitet që shkojnë..